Политика приватности

Ко смо ми
Адреса наше веб странице је: https://www.mljacko.rs.

Које личне податке прикупљамо и зашто их прикупљамо
Коментари
Када посетиоци оставе коментаре на веб локацији, прикупљамо податке приказане у обрасцу за коментаре, као и ИП адресу и низ корисничких агената прегледача како бисмо помогли у откривању нежељене поште.

Анонимизирани низ створен од ваше адресе е-поште (који се назива и хеш) може се пружити услузи Граватар да би се видело да ли га користите. Политика приватности услуге Граватар доступна је овде: https://automattic.com/privacy. Након одобрења вашег коментара, ваша профилна слика је видљива јавности у контексту вашег коментара.
Медији
Ако отпремате слике на веб локацију, избегавајте отпремање слика са уграђеним подацима о локацији (ЕКСИФ ГПС). Посетиоци веб странице могу да преузму и извуку било које податке о локацији са слика на веб локацији.

Обрасци за контакт
Колачићи
Ако оставите коментар на нашој веб локацији, можете се одлучити да своје име, адресу е-поште и веб локацију сачувате у колачићима. Ово је за вашу удобност, тако да не морате поново да попуњавате своје податке када оставите нови коментар. Ови колачићи ће трајати годину дана.

Ако посетите нашу страницу за пријаву, поставићемо привремени колачић да бисмо утврдили да ли ваш прегледач прихвата колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и одбацује се када затворите прегледач.

Када се пријавите, поставићемо и неколико колачића да сачувамо ваше податке за пријаву и изборе на екрану. Колачићи за пријаву трају два дана, а колачићи са опцијама екрана трају годину дана. Ако одаберете „Запамти ме“, пријава ће трајати две недеље. Ако се одјавите са налога, колачићи за пријаву ће бити уклоњени.

Ако уредите или објавите чланак, додатни колачић ће бити сачуван у вашем прегледачу. Овај колачић не садржи личне податке и једноставно указује на ИД поста чланка који сте управо уредили. Истиче након 1 дана.
Уграђени садржај са других веб локација
Чланци на овој веб локацији могу садржати уграђени садржај (нпр. Видео снимке, слике, чланке итд.). Уграђени садржај са других веб локација понаша се на потпуно исти начин као да је посетилац посетио другу веб локацију.

Ове веб странице могу прикупљати податке о вама, користити колачиће, уграђивати додатно праћење треће стране и надгледати вашу интеракцију са тим уграђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са уграђеним садржајем ако имате налог и пријављени сте на тој веб локацији.

Аналитика
С ким делимо ваше податке
Колико дуго задржавамо ваше податке
Ако оставите коментар, коментар и његови метаподаци задржавају се на неодређено време. То је тако да можемо аутоматски препознати и одобрити све даље коментаре, уместо да их држимо у реду за модерирање.

За кориснике који се региструју на нашој веб локацији (ако их има), такође чувамо личне податке које дају у свом корисничком профилу. Сви корисници могу да виде, измене или избришу своје личне податке у било ком тренутку (осим што не могу да промене корисничко име). Администратори веб локација такође могу да виде и уреде те информације.

Каква права имате на своје податке
Ако имате налог на овој веб локацији или сте оставили коментаре, можете затражити примање извезене датотеке личних података које поседујемо о вама, укључујући све податке које сте нам доставили. Такође можете захтевати да избришемо све личне податке које имамо о вама. Ово не укључује податке које смо дужни да чувамо у административне, правне или безбедносне сврхе.
Тамо где шаљемо ваше податке
Коментари посетилаца могу се проверити путем аутоматизоване услуге откривања нежељене поште.

Ваше контакт информације
Додатне Информације
Како штитимо ваше податке
Које процедуре за кршење података имамо на снази
Од којих трећих лица добијамо податке
Шта аутоматизовано доношење одлука и / или профилисање радимо са корисничким подацима
Захтеви за објављивањем прописа у индустрији