О нама

Бренд Мљацко

Бренд “Мљацко” почиње са радом 2014. године са малопродајним објектом у улици Радоја Домановића б.б. Захваљујући квалитетним и домаћим производима које нудимо и на које смо поносни, 2016. године се отвара малопродајни објекат у улици Стојана Протића 113, 2018. године отвара се малопродајни објекат у Булевара Kраљице Марије 3, а затим 2019. у улици Kраљевачког Батаљона 32. Мљацко тренутно запошљава близу 60-ак стално запослених радника и тежимо ка томе да целокупан Kрагујевац буде покривен нашим производима. Kао једна од гаранција нашег квалитета и успешног пословања је то што сваке године проширујемо своје капацитете и ширимо мрежу наших купаца. Сви наши малопродајни објекти снабдевају се из наше прераде меса која се налази у Боре Милутиновића 34 у Белошевцу, где настају сви производи.

Производња се заснива на домаћој рецептури и следи наш слоган који гласи “Следимо дух наших предака”, с тога је конципирана на домаћим производима, домаћој производњи, зачинима и димљењу искључиво у занатским условима на буковом дрвету и ватри. Производи на које смо посебно поносни и који су се својим укусом издвојили из великог асортимана који нудимо су кобасица са качкаваљем, димљени врат, суво месо, печеница …

Наши објекти

IMG_9701-1

Мљацко радња

Велики Парк
IMG_9701-1

Мљацко достава

Велики Парк
IMG_9701-1

Мљацко башта

Велики Парк
IMG_9701-1

Мљацко радња и ресторан

Станово
IMG_9701-1

Мљацко киоск са баштом

Медицинска школа
IMG_9701-1

Мљацко производња

Боре Милутиновића 34, Белошевац

Твоја прва дестинација!

Поред прераде и домаћих сухомеснатих производа нудимо и роштиљ врхунског квалитета у свежем и печеном стању. У наш квалитет и препознатљив укус наших производа можете се уверити дегустацијом у сваком нашем малопродајном објекту где можете сести и уживати у укусу ком ћете се увек радо враћати. Циљ нам је да када се изговори “Мљацко” као и до сада прва асоцијација, односно мисао буде нешто домаће, нешто наше и квалитетно, укус који је јединствен, који памтимо и увек му се враћамо.

IMG_4892-1

Нисмо субјективни али да бисте нам поверовали морате да пробате наше производе које можемо и доставити до Вас, верујте, нећете се покајати!

Наши задовољни клијенти

  • Дођем ли поново у Станово, ето ме у Мљацко. Испробао сам вас иако сам у Сарајеву-врхунски сте ...останите такви!
  • У ул. Kраљице Марије је нај, нај, најбољи... Особље прељубазно, да вас посаветују и препоруче, експедитивни и тачни у минут. Пуно успеха и све најбоље.
  • Најбољи роштиљ икада. Свака част и све похвале за квалитет пословања.​
  • Био сам данас, невероватна љубазност, доносе до аута уз осмех, врхунску храну, БРАВО!